Muğla’nın Bodrum ilçesinde ‘Larissa’ takma adlı 37 yaşındaki trans birey, Bodrum'daki evinde ölü bulundu. Gece işe gitmeyen Larissa'yı merak edip evine giden arkadaşı D.K, kapısını açık bulduğu evinde kadının cansız bedeni ile karşılaştı. Larissa'nın kesin ölüm nedeni otopsi ile anlaşılacak.

Kalp krizinden öldüğü sanılan Larissa’nın kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

EVİN KAPISI AÇIKTI

Konacık mahallesinde bir sitede yaşayan Larissa Kurtuluş’un telefonlarına cevap vermemesi ve çalıştığı bardaki işine gitmemesi üzerine merak edip gece saatlerinde evine giden arkadaşı D.K., evin kapısının açık olduğunu gördü. Salondaki koltukta arkadaşının hareketsiz bedeni ile karşılaşan D.K., durumu 112 Acil Servis ve polise bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri Kurtuluş’un yaşamını yitirdiğini belirledi.

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ İLE ANLAŞILACAK

Kalp krizinden öldüğü tahmin edilen Kurtuluş’un cesedi, savcının talimatı üzerine önce Bodrum Devlet Hastanesi Morgu’na ardından da kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Soruşturma başlatan polis, Kurtuluş’un çalıştığı bardaki arkadaşlarından dördünün ifadelerine başvurdu. ()

Kaynak: Birgun.net