İstanbul Küçükçekmece’de kendisinden ayrılmak istediğini iddia ettiği özel güvenlik görevlisi Nurcan Arslan'ı (40) 10 kurşunla vurarak öldüren Melih B.(36) polise teslim oldu. Melih B. diğer kadın katilleri gibi bir anlık öfkeyle cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Küçükçekmece, Atakent mahallesinde bulunan bir sitede bugün saat 11.00 ’de meydana gelen olayda güvenlik görevlisi olarak çalışan Nurcan Arslan, görgü şahitlerinin ifadelerine göre yanına gelen ve bir süre tartıştığı bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Silahlı saldırı sonucu 10 kurşun yarası alan Nurcan Arslan, çevreden yetişenler tarafından kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Silahlı saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

TESLİM OLDU

Polis tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada Nurcan Arslan’ın bir süredir arkadaşlık yaptığı Melih B. adlı kişiden ayrılmak istediği bu nedenle aralarında tartışmalar yaşandığı iddia edildi. Polis olaydan sonra ortadan kaybolan saldırganı yakalamak için çalışma başlatırken, bu sabah saatlerinde Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğüne gelen Melih B. teslim oldu.

Şüpheli Melih B.’nin bir anlık öfkeye kapıldığını söylediği öğrenildi.

Şüphelinin işlemlerinin Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sürdüğü, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Birgun.net