5 Şubat'ta vizyona girecek olan Kötü Kedi Şerafettin'in uygulaması Şerotor, Apple Store Entartainment kategorisinde birinci oldu.

Medyatava'nın haberine göre, en popüler uygulamalar listesinde 74 numarada olan Şerotor, ana sayfada yeni uygulamalar kısmında da 1. sıraya kadar yükseldi. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği uygulamayı indirip kullananlar arasında filmin yapımcılarından Erdil Yaşaroğlu ve seslendirme ekibinde yer alan oyuncular Okan Yalabık ve Gökçe Özyol da yer aldı. Uygulama kullanılarak 5 gün içinde 50.000’den fazla paylaşımda bulunuldu. Şerotor’un gördüğü büyük ilgiden dolayı Apple firması, filmin yapım şirketi Anima İstanbul’u da şaşırtarak iletişime geçti ve kısa zamanda kendi başına büyük bir başarıya ulaşan uygulamayı desteklemek istediklerini ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı ile dikkatleri üstüne çeken film, içeriğiyle “Yetişkinlere Yönelik Animasyon” yapımında Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek. Çiftleşme döneminde hem aşkından, hem de mangalından olan bir tekirin neler yapabileceğini traji-komik bir hikâyeyle kafalarımıza kazıyan Kötü Kedi Şerafettin’in etkileyici seslendirme kadrosunda Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Gökçe Özyol, Cezmi Baskın ve Yekta Kopan yer alıyor.

Kaynak: Birgun.net