Kocaeli'de bir şahıs, yol çalışması nedeniyle güzergah dışına çıkmak zorunda kalan halk otobüsü sürücüsünü istediği yerde durmadığı için göğsünden bıçaklayarak, ağır yaraladı.

Habertürk’te yer alan habere göre olay Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gerçekleşti. Sürücünün bulundukları noktada durak olmadığı için kendisini indiremeyeceğini söylemesi üzerine yolcu Osman S., hareket halindeki otobüsün içerisinde sürücü Sezer Y.'yi göğsünden bıçakladı.

Kullandığı otobüsü güçlükle durdurmaya başaran Sezer Y. direksiyonun üzerine yığılırken, zanlı Osman S. otobüsten inerek yaya olarak kaçtı. Olayı gören otobüsteki diğer yolcuların haber vermesi üzerine olay yerine hemen polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine hızla gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ağır yaralanan sürücü Sezer Y.'nin ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra, yaralı sürücüyü ambulansla Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Olay yerine gelen polis ekipleri de hemen sürücüyü bıçakladıktan sonra kaçan zanlı Osman S.'yi aramaya başladı. Zanlının olayın gerçekleştiği sokak üzerindeki bir dükkanın içerisinde yakaladı.

Sürücüyü bıçaklayan zanlı gözaltına alınarak emniyete götürülürken, sürücü Sezer Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Birgun.net