Kilis'te, içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil, 'şüpheli' olarak ihbar edilince polis ekiplerince takibe alındı. Otomobil, çalışır halde terk edilmiş olarak bulundu. Yapılan incelemede otomobilin Gaziantep'ten çalındığı anlaşılırken, şüpheliler aranıyor.

Polisler Ekrem Çetin Mahallesi'nde çalışır halde buldukları araçta uzun süre inceleme yaptı.Gaziantep'ten çalındığı anlaşılan otomobil Emniyet Müdürlüğü otoparkına götürülürken, polis aracı terk ederek kaçan şüphelilerin bulunması için çalışmasını sürdürüyor.

Gaziantep İslahiye'de polislere çelik yelek uyarısı

Gaziantep’in İslahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ise Ankara ve İstanbul’daki patlamalar ve nedeniyle telsiz anonslarında polislere çelik yelekle görev yapmaları, patlayıcı maddelere karşı dikkatli ve duyarlı olmaları uyarısında bulundu.

Emniyetin polislere uyarısı şu şekilde:

"Çelik yelekler polislerin üzerinde bulunacaktır. Ayrıca uzun namlulu silahları her an kullanılabilecek durumda bulunacaktır. Sorumlu bulundukları noktaları sık sık kontrol ederek şüpheli araç ve şahıslar üzerinde daha dikkatli ve duyarlı bulunacaklardır. Ayrıca motorize ekiplerdeki görevlilerin patlayıcı maddelere karşı daha dikkatli ve duyarlı bulunacak şüpheli şahıs ve araç kontrollerinde tüm personelimiz öncelikle kendi can güvenliğini dikkate alarak müdahale edecekleridir."

Kaynak: Birgun.net