Erdoğan'ın çağrısıyla İstanbul Yenikapı'da pazar günü düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılma kararı alan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Ülke birliğine kastedenlere karşı durabilmek darbeye verilecek en iyi cevaptır. 7 Ağustos'ta Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde olacağım." dedi.

Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu; "Ülke birliğine kastedenlere karşı durabilmek darbeye verilecek en iyi cevaptır. 7 Ağustos'ta Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde olacağım. Darbeleri yok etmenin tek yolu cumhuriyetin kurucu değerlerini diriltmektir. Birliğimizi sağlayan bu değerler Yenikapı'da haykırılmalıdır! CHP, her zaman halkın sesine kulak vermiştir. Ülkemizin geleceği için, Yenikapı'da Cumhuriyetimizi ve tam demokrasiyi savunacağım!" diye yazdı.

Ülke birliğine kastedenlere karşı durabilmek darbeye verilecek en iyi cevaptır. 7 Ağustos'ta Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde olacağım.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) August 5, 2016

Darbeleri yok etmenin tek yolu cumhuriyetin kurucu değerlerini diriltmektir. Birliğimizi sağlayan bu değerler Yenikapı'da haykırılmalıdır!

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) August 5, 2016

CHP, her zaman halkın sesine kulak vermiştir. Ülkemizin geleceği için, Yenikapı'da Cumhuriyetimizi ve tam demokrasiyi savunacağım!

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) August 5, 2016Kaynak: Birgun.net