Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’ndaki son maçında Sivas Belediyespor’u ağırladı. Siyah-beyazlılar 10 kişi kalıp 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada 50-65’inci dakikada attığı gollerle 3-2 öne geçti. Ardından birçok pozisyondan yararlanamayan siyah-beyazlılar yediği iki golle kendisinden 2 lig aşağıda bulunan Sivas Belediye’ye 4-3 mağlup oldu.

Temposuz başlayan karşılaşmada ilk 20 dakika boyunca herhangi bir pozisyon yaşanmazken 34’üncü dakikada Alexander Milosevic yaptığı büyük hatayla penaltıya neden oldu ve kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Penaltıda topun başına gelen Ali Akburç topu ağlara gönderdi: 0-1. Devrenin kalan bölümünde başka pozisyon olmadı ve devre bu skorla tamamlandı.

GOL YAĞMURU

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Sivas Belediye oldu. 52’de Seyit Ahmet Han’la farkı ikiye çıkardı: 0-2. Bu golden sonra toparlanan Beşiktaş 54’te Cenk Tosun’un penaltıdan attığı golle farkı bire indirdi. 60’da bir kez daha sahneye çıkan Cenk skoru eşitledi. 64’de Gökhan Töre siyah-beyazlıları öne geçirdi: 3-2. Bu golden sonra bulduğu lakayıt bir şekide harcıyan Beşiktaş Attilla Yıldırım’ın 79 ve 82’nci dakikada attığı gollere engel olamadı ve mücadeleden 3-4 mağlup ayrıldı. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Birgun.net