İktidar yandaşı Star Gazetesi'nde yazıları çıkan ve gazetecileri hedef göstermesiyle bilinen Cem Küçük, 'Bu suça ortak olmayacağız' bildirisine imza atan akademisyenleri hedef gösterdi.

Küçük akademisyenler hakkında daha önceki yazısında söylediği ifadeleri yineleyerek, "Türkiye Cumhuriyeti de medeni bir ülkedir ve imzacı akademisyenler de bu ülkede artık yok hükmündedir. Çok yakında yaşayıp yaşamadıklarını bile kimse bilmeyecektir. Medeni çözüm budur" dedi.

Küçük'ün yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Her zaman söyledim bu akademisyenlerin evlerine polis baskınlarına karşıyım. Zaten o baskınları isteyenlerden iki savcının Fethullahçı olduğu tespit edildi. Bu iki Fethullahçı savcının amacı ülkemizi Rusya, Çin, İran gibi göstermekti. O olayı ayrıca yazacağım. Öte yandan terörü destekleyen böyle iğrenç bir bildiriye imza atan akademisyenler medeni ülkelerde tam terimiyle medeni ölü haline getirilirler. Türkiye Cumhuriyeti de medeni bir ülkedir ve imzacı akademisyenler de bu ülkede artık yok hükmündedir. Çok yakında yaşayıp yaşamadıklarını bile kimse bilmeyecektir. Medeni çözüm budur."

Kaynak: Birgun.net