İzmir'de Menderes Belediyesi tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatan bir konferans düzenlendi.

Menderes Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatan 'Asımın Neslinden Bir Usta: Bugünün Asım'ı' adlı konferans Kültürpark'taki İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde düzenlendi. Araştırmacı-Yazar olduğu iddia edilen Tahir Fatih Andı'nın konuşmacı olduğu konferansa, AKP İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve çok sayıda kişi katıldı

'200 YILLIK SAVAŞIN KAZANANI ERDOĞAN OLDU'

Etkinliğin açılışında konuşan Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu şunları söyledi:

"40 yıllık siyasi hayatında milletine hizmet için çalışan ve sadece kendi ülkesinin değil, dünyanın refahı için gecesini gündüzüne katan asrın lideri Cumhurbaşkanımız SayınRecep Tayyip Erdoğan'ı anlamak, onun ustalık kademesine gelene kadar yaşadıklarını irdelemek için önemli bir etkinlik. Milli iradenin teveccühüyle milletin adamı olmayı başarmış Cumhurbaşkanımız için ne söylesek az kalır. Bu topraklarda Asım'ın nesli ile Asım'ın neslini görev başında görmek istemeyenler arasında 200 yıldır savaş var. Bu savaşın kazananı Asımın nesli oldu, kazanan Recep Tayyip Erdoğan oldu."

AYAKTA ALKIŞLADILAR
Soylu konuşmasının sonunda, "Onuruyla, namusuyla, şerefiyle dünyadaki bütün mazlumların, bütün ezilenlerin umudu olmuş bugünün Asım'ı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ayakta alkışlamaya davet ediyorum" dedi. Salondakiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ayakta alkışladı.

Kaynak: Birgun.net