Galatasaray ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig 26. hafta erteleme maçında bu akşam Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. Saat 19.30'da oynanacak karşılaşma ile ilgili Galatasaray kulübünden açıklama yapıldı.

Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden taraftarlara yönelik yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Türk Telekom Arena'da 13 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 19:30'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan kararlar çerçevesinde;

- Seyrantepe-Sanayi metrosu saat 14.30 ile 21.00 arasında çalışmayacak. Taraftarlarımız bir önceki istasyon olan Sanayi Mahallesi'nde inip İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği otobüslerle Seyrantepe Metro İstasyonu'na ulaşabilecek. Metro istasyonu ile stat arasındaki yaya geçiş tüneli ise açık olacaktır.

- Stat kapısı taraftarlarımız için ise saat 16.00'da açılacaktır. Otopark kartı olan araçlar kontrol noktalarında kartlarını göstermek suretiyle stada giriş yapılabilecekti

- Seyrantepe Metro Kavşağı-Ayazağa istikametine inen köprü giriş ve çıkışları maçın başlama saatinden 4 saat önce araç trafiğine kapatılacaktır.

- TEM kuzey yan yoldan Ankara yönüne ve bölgede bulunan kat otoparkına dönüşler de maçın başlamasından 4 saat önce araç trafiğine kapatılacaktır.

- Stada inen yan yol, maç başlamadan 2 saat öncesi ile maç bitiminden 1 saat sonrasına kadar trafiğe kapalı olacaktır.

Türk Telekom Arena'ya girişte güvenlik önlemlerinden kaynaklanan yoğunluk nedeniyle sıkıntı yaşanmaması adına taraftarlarımızın mümkün olduğunca erken gelmeleri önem arz etmektedir."

MAÇLAR İÇİN TRAFİK DÜZENLEMESİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün duyurusuna göre, bu yıl sezon bitimine kadar yapılacak spor müsabakaları öncesi, müsabaka anı ve sonrasında trafik düzenlemesine yönelik bazı tedbirler alındı.

İstanbul Kadıköy'deki Ülker Stadı, Ataşehir'deki Ülker Sports Arena ve Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena'da bu sezon bitimine kadar düzenlenecek spor müsabakaları dolayısıyla bazı güzergahlar trafiğe kapatılacak.

Kaynak: Birgun.net