İngiltere'de yaşayan 19 yaşındaki Abby Bray’ı, Facebook’tan taciz ettiği ve çıplak fotoğraflarını gönderdiği için dün açığa alınan Bursa’da görev yapan polis memuru Servet T. hakkında savcılık da soruşturma başlattı.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri soruşturma sonucuna göre, Servet T.’nin meslekten ihraç edilmesinin de gündeme gelebileceğini söyledi. Servet T. ifadesinde "Yazışmalar doğru. İlk arkadaşlık teklifi ondan geldi. Ben hiç evlenmedim. Yazıştığım kızın 20 yaşında olduğunu biliyordum" dedi.

ÇEVİRİ PROGRAMI İLE ÇEVİRDİM

Açığa alınan Servet T. hakkında, Bursa Emniyet Müdürlüğü, Valilikten alınan onay ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bekar olduğu öğrenilen Servet T.’nin bu sabah Çocuk Şubesi’ne giderek burada, ’küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar’ suçundan ifade verdi. Servet T.’nin ifadesinde, sosyal medyada ilk arkadaşlık teklifinin karşı taraftan geldiğini öne sürerek, "Yazışmalar doğru. Ben hiç evlenmedim. Yazıştığım kızın yaşının 20 olduğunu biliyordum. İngilizce yazdıklarını bilgisayardan çeviri programı ile cevap verdim" dedi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de soruşturma sonucuna göre Servet T.’nin meslekten ihraç edilmesinin de gündeme geleceğini belirtti.

()

Kaynak: Birgun.net