Fenerbahçe kulislerinde Gökhan Gönül'le ilgili yeni bir iddia konuşuluyor...

İddiaya göre menajer Ahmet Bulut, 2 milyon Euro imza parasına Beşiktaş'la anlaştı, sözleşmeye de Gökhan için 'vazgeçme tazminatı 3 milyon Euro' yazıldı. Milli ftubolcu 3 milyon Euro'luk bu tazminat yüzünden bunalım yaşadı.

Fenerbahçe, Gökhan Gönül ile menajer Ahmet Bulut üçgeninde yaşananlarla ilgili her gün yeni bir sürpriz gelişme ortaya çıkıyor.

Bu baş döndürücü trafikte Gökhan'ın F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'na söylediği "Beni Ahmet Bulut kandırdı abi, benim hayatımı mahvetti, Fener'e dönmek istiyorum" sözünün ardından camia, şu soruya cevap aramaya başladı: "Gökhan madem her şeyin farkında, kandırıldığını öğrendi. F.Bahçe'ye de dönmek istiyor. O zaman neden imzalar atılmadı?" Ayrıca F.Bahçe ile Gökhan arasında yaşananlar karşısında Beşiktaş cephesi nasıl bu kadar soğukkanlı kalabiliyor?

GÖKHAN ADINA İMZAYI ATTI MI?

Fenerbahçe kulislerinde Gökhan'la ilgili çarpıcı bir iddia konuşuluyor: Sözleşmesi sona ererken Gökhan, menajer olarak Ahmet Bulut'la çalışmaya başladı. Bulut da Gökhan adına gidip Beşiktaş ile sözleşme imzaladı. Hatta bu imza karşılığında Gökhan'a 2 milyon euro imza parası ödendi.

İSTESE DE FENERBAHÇE'YE DÖNEMİYOR!

İddialara göre sözleşmede bir de tazminat maddesi vardı. Bu maddeye göre, Gökhan Beşiktaş'a transfer olmaktan vazgeçerse Siyah-Beyazlı kulübe 3 milyon euro tazminat ödemek zorunda kalacak. İşte bu yüzden Gökhan, Şekip Mosturoğlu'na "Beni Ahmet Bulut kandırdı abi, benim hayatımı mahvetti" dedi. 3 milyon euroluk tazminat maddesi nedeniyle Gökhan ile Ahmet Bulut'un arası açıldı. Milli futbolcu, F.Bahçe'ye dönmek istese de atılan imzalar nedeniyle dönemiyor. (Akşam)

Kaynak: Birgun.net