AKP'ye olan yakınlığıyla ve gerici haberleriyle bilinen Yeni Akit gazetesi hedef gösteren hakaret dolu haberlerine bir yenisini daha ekledi.

Gerici yazar Ali Karahasanoğlu, bugün yayımlanan "Anne zani, baba zampara.. Bir de utanmadan!.." başlıklı yazısında tiyatrocu Sevinç Erbulak'ı hedef gösterdi.



İnsanları hedef göstermekten bıkmayan gerici yazar Sevinç Erbulak'a 'ahlaksız' diye hitap ettiği yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Babasını medyadan tanırdım da.. Kızının varlığından yeni haberdar oldum.. Sevinç Erbulak imiş adı soyadı. Babası gibi tiyatrocu imiş.. Babasının özel tiyatrosu vardı diye hatırlıyorum ama.. Bu hanım kızımız, kapağı Şehir Tiyatroları’na atmış.. Zamane solcularının adeti üzerine.. Karaman’daki olayı bahane edip, dindar insanlara çakmış..Tacizci zata yaptığı hakaretler beni ilgilendirmez. Ama onun derdi, tacizci değil.. Onun derdi, “dindar insanlar..”

"HUKUKİ İŞLEMLER BAŞLADI"
Konu hakkında sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yapan Sevinç Erbulak "Yeni Akit'te hakkımda başlatılan karalama kampanyasına karşı avukatım Sera Kadıgil gerekli hukuki işlemleri başlatmıştır. Bu iftira ve bu iftiradan kaynaklı şahsıma yönelmiş her türlü hakarete karşı vakit geçirmeksizin savcılık nezdinde şikayetçi olunacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Birgun.net