İzlenme rekorları kıran "Game of Thrones" dizisinin müzikleri büyük bir orkestra ve koro eşliğinde canlı olarak seslendirilecek.

Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan ABD yapımı efsane dizinin müzikleri orkestra ve koro eşiliğinde gelecek yılın şubat ayından itibaren ABD'nin 28 şehrinde düzenlenecek konserlerle seyirciyle buluşacak.

Dizinin müziklerinin bestecisi Ramin Djawadi, Los Angeles'ta bir etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, 28 şehri kapsayan turnede, dizinin müziklerinin dev ekrandan bazı önemli sahnelerin gösterimiyle seyirciyle buluşacağını belirtti.

"Sadece konser değil, görsel bir şölen de..."

Bunun sadece bir konser değil aynı zamanda görsel bir şölen olacağını belirten Djawadi, turneyle ilgili çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

Djawadi, konserlerden bazılarında orkestra şefliği yapacağını ve bazı enstrümanları çalacağını söyledi.

"Game of Thrones Canlı Konser Deneyimi" adlı turnenin 15 Şubat 2017'de Missouri eyaletinin Kansas şehrinde başlayacağı belirtildi. Konserlerin New York, Los Angeles, Boston, Chicago, Toronto, Salt Lake, Las Vegas, Denver, Philadelphia ve Washington'ın aralarında bulunduğu şehirlerde düzenleneceği belirtildi.

Biletler 13 Ağustos'ta satışa sunulacak.

HBO, geçen ay "Game of Thrones"un 2018'de yayınlanacak 8. sezonunda final yapılacağını açıklamıştı.

ABD'deki televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri'nde 2015'e damgasını vuran "Game of Thrones", 18 Eylül'de açıklanacak 2016 Emmy Ödülleri'ne de 23 dalda aday gösterildi.

()

Kaynak: Birgun.net