Hakkında terör örgütü lideri olduğu gerekçesiyle yakalama kararı olan Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen, özherkül.org'da yayınlanan yeni 'sohbet'inde Kaçak Saray'ı kastederek "Acaba isteseydim ben de kendim için bir çardak yapamaz mıydım? O kadar eşek değilim, ben de yapabilirdim bir tane" dedi.

Oda TV'nin haberine göre, “Herkül.org” sitesi kapatıldığı için “özgürherkül.org” sitesinden konuşmaları yayımlanan Fethullah Gülen “Mukaddes göç ve kutsal çile” başlıklı yeni 'bamteli konuşması'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sarayı’na göndermede bulunarak, “Acaba isteseydim ben de kendim için bir çardak yapamaz mıydım? O kadar eşek değilim; ben de yapabilirdim bir tane. Elin âlemin saraylar yapmasına, villalar yapmasına, yatlar yapmasına, filolar oluşturmasına karşılık, sen de yapabilirdin” ifadelerini kullandı.

"HEPSİ GELDİĞİ GİBİ GİDER"
Gülen konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Varsın bizim dünyamızı cehenneme çevirsinler! Varsın eşkıyalar gibi -eşkıyalar varken- takip etsinler! Varsın evlere baskınlar yapsınlar! Varsın mübarek kadınları, gençleri, kızları rencide etsinler; kafirin yapmadığını yapsınlar, Haçlıların bile yapmadığını yapsınlar! Bunların hepsi geldiği gibi gider, bunları yapanlar da kendilerine eder.”

Kaynak: Birgun.net