Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Kaymakamı İbrahim Çenet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Hakkari il merkezinin taşınması planının yapıldığı ilçede, Kaymakam 'müjdeli haber' olarak bölünmüş otoyol ve bir dizi inşaat çalışması planını duyurdu.

Çenet, "Sayın Cumhurbaşkanımız sizlere selam ve muhabbetlerini ilettiler. Bölgemize çok güzel müjdeleri var; zamanı geldiğinde inşallah hep birlikte göreceğiz. Hiçbiriniz sahipsiz değilsiniz, biraz sabır; Cumanız mübarek olsun" dedi.

FACEBOOK'TAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salı günü kaymakamlarla yaptığı toplantı ile ilgili sosyal paylaşım sitesi olan Facebook hesabından bazı açıklamalarda bulundu.

Çenet, sayfasına şunları yazdı:

"Değerli Yüksekovalılar; bizler karşımıza çıkarılan her türlü güçlüğe rağmen sizler için çalışmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Bakın 2008'de açtığımız devlet hastanemiz 40 kadar uzman hekimimizle halkımıza hizmet ediyor, havaalanımızla ilgili uçuş tarifelerinde yaşadığımız sorunu en kısa sürede gidereceğiz, Yüksekova organize sanayi adımlarını attık; yer tesbit çalışmaları bitti. Bölünmüş otoyol ve çevre yolu projelerimiz, kayak tesislerinin kurularak bölge turizmine kazandırılması, üniversitenin açılması oldukça önem arz ediyor. Esendere Gümrük Kapısı'nda yürütülen çalışmalar artık tamamlanmak üzere.

Şimdi bakıyorsunuz; bu bölgenin içinde yer alan bazı dinamikler halkın ihtiyaç duyduğu bu hizmetlere karşı çıkıyor ve halkın yaşadığı sokakları birer köstebek yuvasına çevirmeye çalışıyorlar.

Bakın; geçtiğimiz salı günü Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri misafir ettiler. Sizlere selam ve muhabbetlerini ilettiler. Bölgemize çok güzel müjdeleri var; zamanı geldiğinde inşallah hep birlikte göreceğiz; sözün özü güzel günler bizleri bekliyor; çünkü Allah her zaman doğrunun yardımcısıdır, hiçbiriniz sahipsiz değilsiniz, biraz sabır; Cumanız mübarek olsun."


Kaynak: Birgun.net