Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım eşleriyle birlikte Diyarbakır'a gitti. Diyarbakır'da toplu açılış törenine katılacak olan Cumhurbaşkanı ve Başbakan, bomba yüklü kamyonun patlamasıyla 16 kişinin yaşamını yitirdiği Dürümlü köyünü de ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aralarında eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım ve bakanların bulunduğu kalabalık bir heyetle toplu açılış törenlerine katılmak üzere Diyarbakır'a gitti.

Özel TC-ANA adlı uçakla saat 11.35'de Diyarbakır'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyeti Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne karşılayanlar arasında Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı sarılarak karşılayan Semiha Yıldırım daha sonra birlikte uçağa geçtiler.

Kaynak: Birgun.net