Kaçak Saray'da yapılan 8 Mart etkinliğinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı gazeteci kılıklı terör sempatizanları geçen hafta utanmadan '2 terörist demiyor, 2 kadın öldürüldü' diyor" dedi.

"Kadın ve erkek birbirilerinin rakibi değil, tamamlayıcısıdır. Makarnacı, kömürcü diye milleti aşağılayanlar bunlardı. 3 çocuk tartışmaları ve kürtajda da nasıl bir zihiniyete sahip olduklarını gördük" diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

"Doğum kontrolü yaparak bu milletin nüfusunu kontrol altına almak istediler. İnsan varsa sermaye vardır. Ekonominin temel taşı insandır. Avrupa'nın ne hale geldiğini gördünüz. Batı tutuştu çünkü nüfusları yaşlanıyor. Kadını en yüksek seviyeye çıkartan annedir. Vatandaşımıza bomba atanları, teröristleri yüceltenler var. Bunlar sözde aydın. Ne aydını bunlar aydın müsveddesi. İki terörist kadın geçen hafta polisimize saldırdı. Bazı gazeteci kılıklı terör sempatizanları "İki kadın öldürüldü" diye haber yaptı. Sözüm ona vekiller ve güya genel başkanlar bu teröristleri desteklediler. Bunlar için mesele: Kadının özgürleşmesi olmadı olmayacak."


Kaynak: Birgun.net