Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, "Hayatımın en mutlu dönemlerindeyim. Türkiye'de cemaatler tutturamadı" dedi.

"Erdoğan'ların mevzimize gelmesinden sevinç duyuyoruz, Muhafazakarlala Vatan Cephesi kurduk" sözleri ile gündem olan Aydınlık Hareketi Lideri, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Hayatının en mutlu dönemini yaşadığını" söyledi.

"Muhafazakarlar yanımızda ve bundan mutluluk duyuyoruz" diyen Doğu Perinçek, AKP Hükümeti'ne destek verdiklerini söyledi. Akit TV'ye çıkmasıyla ilgili olarak Perinçek şu değerlendirmede bulundu: "Bana bir ekran açıyor, mikrofon uzatıyor ben görüşlerimi söylüyorum. Kime söylüyorum? Yurttaşıma söylüyorum. Akit'i izleyenler benim vatandaşlarım değil mi?"

İSLAMCILAR BENİ ÇOK SEVER

Zaman'ın internet sitesinde yer alan habere göre Doğu Perinçek, "İslamcılarla aranız nasıl?" sorusuna ise şu cevabı verdi: "Birikimi olan, nezaketi olan, entelektüel olan, edep, terbiyesi olan her insanla ben insani dostluk ilişkisi kurarım. Çok eskiden beri görüştüklerim var. Bizim 2000'e Doğru'yanın oraya gelip namaz bile kılarlardı. Beni Erbakan ve arkadaşlarından sorun. Hepsi çok severlerdi. Namaz kıldıklarında Mamak cezaevinde ben koğuş kıdemlisiydim koğuşta. Bir iki tane terbiyesiz önlerinden geçerdi namazda. Bunu öğrendim, ve onları da kurtarıp Mamak Cezaevi'nde. Erbakan'la da çok iyi dostluğum vardı. Hepsi bana özel bir değer verirler. Çünkü ben insana saygılıyım."

İSMAİL AĞA CEMTİ, FALANCA CEMT; BUNLAR İNSANLIĞI BÖLÜYOR
"Peki şunu sorayım Hz. Muhammed zamanında cemaat, tarikat var mıydı?” diye soran Perinçek, cemaatlerin ülkeyi, Müslümanlığı ve insanlığı böldüğünü söyledi. "Bir ekip oluşturuyor ve kendi üyeleri arasında bir dayanışma oluşuyor. Öbür cemaatler ondan değil, o öteki oluyor. Bu İslam'a da aykırı. Bizi bölen unsurlardır." ifadelerini kullandı.

HAYATIMIN EN MUTLU DÖNEMİNDEYİM
"Hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz?" sorusuna Perinçek, “Hayatımın en mutlu dönemleirndeyim” diye cevap verdi. Perinçek, şöyle devam etti: Türkiye'nin geleceğine güvenle bakıyorum. Birçok karamsar var Türkiye'de. Hiç karamsar bir süreçte değiliz. Bir vatan savunmasında Türk Silahlı Kıvvetleri büyük başarılar kazanıyor. Bu başarıdan mutluluk duyanlarla duygudaşım. İkincisi cemaatler, Fethullah Gülen cemaati falan bunlar tutturamadı Türkiye'de. O da önemli bir gelişme. Fethullah Gülen cemaatinin temizlenmesi, bu da insana umut veren bir gelişme... Bunların hepsine baktığımızda bunlar umut veren süreçler. Bunun için ben hayatımın en mutlu dönemini yaşıyorum."


Kaynak: Birgun.net