Denizli bu sabah güne şehrin bir çok noktasına asılmış 'Tecavüzcü Ensar Kapatılsın','Tecavüzcü Ensar = AKP' , 'Tecavüzcü Ensar, Koruyan AKP' yazılı Birleşik Haziran Hareketi imzalı pankartlarla uyandı.

BirGün'ün ortaya çıkardığı ve 45 çocuğa tecavüz skandalı olarak bilinen 20 Nisan Karaman'daki Ensar davası öncesinde , davaya dikkat çekmek için şehrin bir çok noktasına 'Tecavüzcü Ensar Kapatılsın', 'Tecavüzcü Ensar = AKP', 'Tecavüzcü Ensar, Koruyan AKP' yazılı Birleşik Haziran Hareketi imzalı pankart ve afişler asıldığı görüldü.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Denizlililer Çınar Meydanı'ndan Büyükşehir Belediye binasına, üstgeçitlere kadar birçok noktada bu pankartları gördü.

Afişlerde Denizli halkına çağrı yapan Haziran üyeleri 16 Nisan Cumartesi günü Saat 14:00'de Çınar'da Donas Döner yanında bir araya gelerek Tecavüzcü Ensar Vakfını protesto edeceklerini belirttiler.

Pankartların yanı sıra Denizli'nin bir çok noktasında Ensar Vakfı'nın kapatılması gerektiğini söyleyen ve AKP'nin eğitim politikalarını eleştiren afişler ve duvar yazılamarı dikkat çekti.

Kaynak: Birgun.net