Oyuncu Deniz Çakır '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' için Instagram hesabından dileklerini belirtirken Türkiye’de çocuk olmakla ilgili duygularını paylaştı.

Güzel ve başarılı oyuncu çocuklara adanmış böylesi özel bir günde çocukların yaşadığı sıkıntıları sıralayarak ‘belki bugün onlar için bir şey yaparsınız” notunu ekledi. İşte Deniz Çakır’ın 23 Nisan paylaşımı:

"Güzel çocuklar… En güzel yarınlara… En temiz yanınızı kaybetmeden çıkın inşallah… Ve siz büyükler, bir çocukla göz göze geldikten sonra içinize güzellik, yüzünüze tebessüm gelmiyorsa bir şey diyemiyorum ben size… Bu ülkede çocukluğunu yaşayamayan, bebek yaşta çalışmak zorunda kalan, tacize uğrayan, sokağa çıkma yasağı yüzünden dünyayı dört duvar bilen çocuklar var…

Belki bugün çocuklar için bir şey yaparsınız kendi önceliklerinizi bir yana koyup.. Ölmesin çocuklar, tacize uğramasın, sokağa çıkabilsinler. Oyun oynayabilsinler, çocuk yaşta evlendirilmesinler diye… Bugün 23 Nisan.. ÇOCUK BAYRAMI… Sadece iyi koşullarda yaşama imkanı olanların değil. BÜTÜN ÇOCUKLARIN BAYRAMI… Bir şey yap o “öteki” çocuklar için bugün … Nolur.. Bir şey yap…."

Kaynak: Birgun.net