15 Temuz darbe girişiminin ardından 'demokrai nöbeti' için Ankara'da sokağa çıkan bir grup Fransız olduğu söylenen bir kişiyi Türkiye bayrağını tutmadığı gerekçesiyle önce dövdü sonrada videosunu sosyal medyaya yükledi.

abcgazetesi’nin yayınladığı görüntülerden, ellerinde bayraklarla dolaşan bir grubun, bir kişiye saldırıp, hakaretler yağdırdığı, ardından da görüntüleri sosyal medyaya yükledikleri anlaşılıyor.

Videoda, Türkiye bayrağını tutmadığı gerekçesiyle dövülen ve kendi aralarında Fransız olduğunu söyledikleri kişiye uzun süre adeta işkence edildiği görülüyor.

Saldırıya uğrayan kişinin konuşulanları anlamadığı açık olmasına rağmen, videoyu çeken kişinin “Türk bayrağını verdik sen kabul etmedin. Ben de seni bu arkadaşların elinden aldım. Uzatma. Tamam. Bu Türk bayrağını tutmazsan yumruk da yersin, alaşağı da yersin. Adam olacaksın. Bunu sana veriyorsak tutmak zorundasın oğlum” dediği duyuluyor.

Video, sosyal medyaya “Türk bayrağını almadı pert ettik” yazısıyla servis edildi. Büyük tepki çeken videodaki saldırganların kim olduğu henüz bilinmiyor. (T24)

Kaynak: Birgun.net