SELİN TEKİN

Afyon Devlet Hastanesi yöneticisi Op. DR. Erkan Arslan, hastane çalışanlarına Darbe girişiminde yaralanan ve hayatını yitiren kişilere bağış yapması için mesaj gönderdi. Aynı zamanda mesajda, yapılan bağışlara dair dekontların belirtilen zamana kadar hastaneye teslim edilmesi istendi.

Arslan’ın imzası ile personele gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi:

“15 Temmuz şehit yakınları ve gaziler için dayanışma kampanyası başlatılmış olup: Kampanyaya destek olan personelimizin banka aracılığı yapmış olduğunu gösteren ilgili banka dekont ve ekstrelerinin bir örneğini 15 Ağustos 2016 Pazartesi mesai bitimine kadar başhekimlik önündeki ofis bürosunda bulunan memur Metin Kaya’ya teslim edilmesi önemle rica olunur”



Hastane yöneticisi Arslan, çalışanları Demokrasi Mitingi’ne de davet etmişti. Arslan’ın hastane çalışanlarına attığı davet mesajı ise şöyle:

“Bugün saat 17.00’da yapılacak olan Demokrasi Mitingi ile darbe sonrası halkımızın demokrasi nöbetleri taçlandırılarak bitecek, normalleşme süreci başlayacaktır. Dosta düşmana birliğimizi göstermek ve demokrasiye sahip çıkmak için tüm çalışanlarımızı aileleriyle birlikte saat 17.00’da Anıtpark önüne Demokrasi Mitingi’ne bekliyoruz.”


Kaynak: Birgun.net