Bir internet kullanıcısının dans eden bir adamla "Bu dans etmeye çalışan canlıya geçen hafta denk geldik. Biz kahkahalara boğulunca öylece kalakaldı" diyerek dalga geçmesi üzerine 1727 kadın kampanya başlattı.

Onedio'da yer alan habere göre; sosyal medyada dalga geçilen adam için kampanya başlatmak isteyen kullanıcı "Bu adamı tanıyan var mı? Los Angeles'lı koca bir grup kadın olarak onun için özel bir şeyler yapmak istiyoruz" ifadelerinin olduğu bir mesaj paylaştı.

#finddancingman yani #dansedenadamıbuluyoruz hashtag'iyle yola koyulan ikilinin yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Dans eden adam,

Hakkında pek bir şey bilmiyoruz. Ama İnternet'te dolanan bir fotoğrafından dans etmek istediğin ancak etmemen gerektiğini hissettirildiğin anlaşılıyor.

Seni özgürce dans ederken görmek, hatta kabul edersen seninle birlikte dans etmek istiyoruz.

Yalnızca senin için bir parti planladık, eğer istersen.

Doğrusunu söylemek gerekirse 1.727 kişiyiz ve hepimiz kadınız.

Eğer hoşuna gitmediyse cevaplamak zorunda değilsin. Ama bilmeni isteriz ki teklifimiz geçerli olacak.

Bizimle dans eder misin?

Sevgilerle,

Hevesli bir grup Kaliforniyalı genç kadın."

PHARRELL WILLIAMS VE MOBY DE TWEET ATIYOR


Sonrasında şarkıcı Pharrell Williams olaya dahil oldu ve kampanyayı başlatan CassandraRules kullanıcısına bir mention yolladı: " Hey CassandraRules, dans partinizle ilgili gelişmelerden beni haberdar edin! Dans eden adam, asla kendinden utanma!"

İşler iyice büyüdü ve Moby'nin tweet'iyle işler bir tık ileriye taşındı: "Dans eden adam için düzenlenecek olan partide ücretsiz DJ hizmeti sunuyorum. Kimse dans etmekten utandırılamaz!"

Dans eden adam ortaya çıktı ve teklifi kabul etti.

Kaynak: Birgun.net