Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde, bir apartmanın bodrum katında kalan üç kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışma sonucu çıkan kavgada evde bulunan Ethem D. hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kişiyi halıya saran iki zanlı cesedi Barbaros Caddesi üzerinde bulunan çöp kutusuna attı.

Bir müddet sonra caddeye gelen temizlik işçileri, içinde halı bulunan çöp kutusunu devirdi. Halının içinde başına poşet geçirilmiş halde bir ceset olduğunu fark eden işçiler durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemede, cesedin 45 yaşındaki Ethem D.'ye ait olduğunu tespit edildi. Polis caddenin başına ve sonuna şerit çekerken, bu esnada olay yeri inceleme ekipleri çevrede delil çalışması yaptı.

Kaçan zanlılar yakalandı

Olay yeri incelemesi devam ederken, polisler kaçan iki zanlıyı olay yerine yakın bir noktada yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu esnada Ethem D.'nin cesedi çöp kutusundan çıkarıldı. Polisler çöp kutusunu incelemek üzere yanlarına alırken, Ethem D.'nin cesedi de incelenmek üzere Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaynak: Birgun.net