BirGün'ün ortaya çıkardığı Karaman'da Ensar Vakfı ve KAİMDER yurt ve evlerinde çocuklara tecavüz rezaletiyle anılan Ensar Vakfı'nın Çorum Şube Başkanı İl Güvenlik ve Asayiş toplantısında poz verdi. Başkan'ın hangi amaçla o toplantıda yer aldığı bilinmiyor.

Haberdar.com'un haberine göre, Çorum Valiliği’nde, 21 Nisan Perşembe günü İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Valilik, internet sitesinde toplantıya dair fotoğraflar yayınladı. Fotoğraflarda bir ayrıntı dikkat çekti.

Çorum Vali vekili, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Başsavcı Vekili, Milli Eğitim Müdürü ve bazı MİT mensuplarının olduğu fotoğrafta Karaman'da çocuklara tecavüz rezaletiyle gündeme oturan Ensar Vakfı’nın Çorum Şube Başkanı Erol Kavuncu'nun da yer aldığı ortaya çıktı.

KATILIMCILARIN ADI VAR, ENSAR VAKFI BAŞKANI’NIN YOK

Valiliğin sitesinde, toplantıya katılanların ünvanları ve isimleri tek tek yer alırken çocuk tecavüzleriyle gündemde olan Ensar Vakfı'nın Çorum'daki Şube Başkanı Erol Kavuncu’nunki yazılmamış.

Toplantıya dair fotoğraflar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Din Kültürü öğretmeni olan Kavuncu’nun ne amaçla ve hangi sıfatla “İl Güvenlik ve Asayiş” toplantısına katıldığı merak konusu.

EROL KAVUNCU KİMDİR?

İl Güvenlik ve Asayiş toplantısına hangi sıfatla katıldığı bilinmeyen tecavüzlerle gündem olan Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Erol Kavuncu 2016 başında bu göreve getirildi. Kavuncu daha önce KYK il müdürlüğünü yapmaktaydı. Kavuncu aynı zamanda Ensar Vakfı Başkanlığı görevine getirilmeden önce İmam Hatip liselerinde din dersi öğretmenliği yapmaktaydı.

Kaynak: Birgun.net