AKP Antep Milletvekili Şamil Tayyar'ın geçtiğimiz gün bir televizyon kanalında CHP'ye yönelik sarf ettiği sözlere cevap aynı partinin Antep İl Başkanı Nesrin Tuncel'den geldi.

Tuncel, “Şamil Tayyar sırf gündeme gelmek için absürt, mantık dışı isnatlarda bulunmakta. Saldırısı bu günlerde gündemden düştüğü içindir." dedi.

CHA'nın geçtiği bilgiye göre, Tuncel, CHP'nin bagajı dolu, kirli ve kanlı siyaset geleneğinden gelen bir parti olduğu iddiasında bulunan Tayyar'a sert tepki gösterdi. Tayyar’ın ağzına CHP'nin hiç yakışmadığını kaydeden Tuncel, “Şamil Tayyar gibi kamuoyunun yakından tanıdığı, bir kimseyi ciddiye de almıyoruz. Kendisi kardeş partimiz DSP’den milletvekili adayı olmak için DSP’nin kapısında yattığını unutmasın. Madem CHP bu kadar kötü partiymiş de kendisi neden DSP’nin kapısında yatmış demezler mi adama. Şamil Tayyar sırf gündeme gelmek için şekilde absürt, mantık dışı isnatlarda bulunmaktadır. Saldırısı bu günlerde gündemden düştüğü içindir." diye konuştu.

“TAYYAR BAYRAMLIK AĞZIMIZI AÇTIRMASIN”

Tayyar'ın geçmişte Helin Avşar’a verdiği röportajı hatırlatan Tuncel, şunları söyledi: “Verdiği röportaj görüntülerini tekrara yayınlasa daha çok gündem olur. Ciddiyetsiz, Helin Avşar’a eline kelepçe taktıran yakışıksız, bir milletvekiline yakışmayacak pozlar veren bir şahsiyetin söylediklerine cevap verme gereği bile duymuyorum. Ayrıca toplum ve İslahiye ilçemiz kimlerin eli kanlı olduğunu, kimlerin toplum nazarında itibarının olup olmadığını daha iyi bilir. Nikah şahidinin Eski genel başkanımız sayın Deniz Baykal olduğunu da kendisine hatırlatırız. Şamil Tayyar bizim bayramlık ağzımızı açtırmasın, yerinde otursun.”

Kaynak: Birgun.net