CHP, Antalya'da 26. Dönem 1. Yasama Yılı Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nı düzenliyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı toplantıda dokunulmazlıklar konusu ve gelecek dönem nasıl hareket edileceği masaya yatırılacak.

CHP, 26. Dönem 1. Yasama Yılı Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı düzenliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'teki dokunulmazlık oylamalarının ardından eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Antalya'ya geldi.

Dokunulmazlık değerlendirilecek

İlk olarak milletvekilleriyle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlıklarla ilgili en kapsamlı değerlendirmeyi burada yapması bekleniyor.

CHP'nin dokunulmazlıkların kaldırılmasına "evet" demesi, kulislerde referandumun ülkeyi yıpratacak bir sürece sokacağının çekincisi olduğu konuşuluyor.

Önümüzdeki dönem konuşulacak

Toplantıda ayrıca gelecek yasama yılında izlenecek yol haritası da belirlenecek. Yarın ise CHP Parti Meclisi ile bir toplantı yapılacak. Burada da dokunulmazlıkların kaldırılmasının ardından neler yaşanabileceği görüşülecek.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yaptığı kısa bir konuşma sonrası, basına kapalı devam edecek toplantının saat 18.00'e kadar sürmesi bekleniyor.

Kaynak: Birgun.net