AKP'nin 'kadrolu tehditçi' yazarı Cem Küçük, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın "değiştiğini" ve "kıvama geldiğini" iddia etti.

Ahmet Hakan'la ilgili “Benden daha çok Fethullahçılara, PKK'ya saldırıyor, adam kıvama geldi" diyen Küçük, "Ahmet Hakan değişti. Ben, Ahmet Hakan'a Taksim'e çık anır desem anırır. O duruma geldi” ifadelerini kullandı.

RS FM’de Yavuz Oğhan’a konuşan Küçük, Doğan Grubu'nun zor durumda olduğunu söyledi ve,iddia edilen yazışmalarla ilgili, "Aile içi kavgaları da görüyoruz. Bu, yanlış politika izlemelerinin sonucu. Doğan Grubu adam gibi milli bir siyaset izleseydi bunlar başına gelmezdi" açıklamasını yaptı.

Siyaset medya ilişkine dair, siyasetçilerin milletin seçtiği meşru insanlar olduğunu ve yanlış yaptıklarında siyaseten bunun bedelini ödediklerini söyleyen Cem Küçük, "Ama medyacılar kendilerini devlet gibi görüp, bu hükümet yıkılsın derlerse bunun bedeli vardır. Doğan Grubu PKK'yı destekledi, FETÖ'yle işbirliği yaptı. Enis Berberoğlu'nu, Eyüp Can'ı FETÖ istediği için göreve getirdiler, Ertuğrul Özkök'ü FETÖ istediği için görevden aldılar. Böyle bir yapı kendini FETÖ'ye teslim etmişse, hükümet zora düşsün diye PKK ile işbirliği yapmışsa bunların sonucu olur" dedi.

Kaynak: Birgun.net