Ya bizi çekemiyorlar. Bunların kanı bozuk. Kan testi yaptıralım hepsine… Kan testi yapınca sanki “Abi bunun kanı bozuk” yazacak test sonucunda...

Kan testini okumayı bilmiyorum, okusam bile ne anlama geldiğini de bilmiyorum ama ben kan testi istiyorum. Kafataslarının formu da önemli. Evrim mevrim yalan dolan.

Bak beni dinle üniversite mezunuyum ben. Rektörümle sınıf arkadaşıydım, iki baba iki oğul kaç kişi eder biliyor musun? İki baba iki oğul 3’ten büyüktür. Bak, beni dinle. Kadınsan hemen doğur. Doğurmazsan yarım kadın olursun, Allah korusun sonra. Mesela teyzelik müessesesi. Teyzeler ne? Anne yarısı, eğer çocuğu olmayan bir teyzeyse bu oran 1/4 anneye kadar iniyor. Teyzelere kan testi yapılsın. Teyze kanı akmasın, tüplere damlasın. Kadınlarımız düzenli olarak kadınlıklarını ve anneliklerini yaşasınlar.

Şimdi havalardan ve kan şekerindeki dönemsel azalmadan ötürü pek aklım yerinde değil, o yüzden her dediğim doğru benim. Geçenlerde bi lisede mezun olan çocukları gördüm. Müdürlerine arkalarını dönmüşler. Ya sen kimsin liseli?
Lisenin en fırlama sınıfı bendim. Lise müdürüm sınıf arkadaşımdı. Lise diplomamın klonunu yaptırdım. Lise müdürüm artık çıkartsın diplomamı, ondan bayrak yapacağım. Eğitim çok önemli çünkü. Mesela ben… Yabancı dil bilmem, dünyayı takip etmem, dünya beni takip eder sanırım...

Aynı bizim mahallede çılgın bir yarım kadın var. Moda’da yaşıyorum, bence Moda insanın semtine yakışanı giymesidir. Modayı da takip etmiyorum, kendi modamı, tarzımı yarattım. Tarzım baldudak üzeri az badem ve jarti… Jartiyi bi giydim, herkes jarti giymeye başladı. Koskoca adamlar jartileri çekti, yılan gibi oldular…

Ya çocuğu olmayanlar aile mevzuunu nereden bilecek? Bak benim evlatlarım var, hepsini mum gibi yaptım. Ben ne yaparsam aynısını yapıyorlar. Bir lafımı iki etmiyorlar. Bi tanesi sitrezden saç kelliği yaşadı. Şu anda kısmi kel oldu. Aslında imajı da iyiydi, iyi bir çocuktu ama biraz tırsak çıktı. Zamanında imkânın varken çocuğu böyle güzelce döveceksin. Sonraki yıllarda elini kaldırdın mı kaçacak delik arayacak! Zaten benim için eğitim budur. Yani genelde de her şeyi dayakla çözüyorum. Yoluma çıkanları dövüyorum, çok da iyi oluyor. Herkes akıllanıyor… Geçenlerde bi yere gittim, hava çok bozuk, bulutlu böyle, kapkaranlık. Birden mevsimsel roket yağmuru başladı. Oralarda iklim böyle, anlayışlı olmak lazım farklı yaşamlara. Hoş roket düşünce ıslatmıyor, patlatıyor. Parçalanmak güzeldir, hayatın zırt diye bitiyor. İsteyen varsa şehitlik mertebesi başvuru formunuzu girişten alabilirsiniz.

Yabancı dil bilmem, bilgisayar vb. ile işim olmaz, dünyayla ilgim yok, ama herkes beni kıskanıyor. Beni çekemiyor. Avrupalı zaten adam değil. Bakın hepsine kan testi yaptıracağım, sonuçları da okumayacağım. Maksat kan almak.

Müzik dinlemem, yani dinlediğim şeylere müzik denmese daha iyi, aynı şeyleri dinlerim, çünkü bunlar güzel, ya sen kimsin benim dinlediğim şeylere karışıyorsun. Resim, heykel filan bana ters. Heykeli zaten hiç anlamıyorum. Ya imkan verseler asıl güncel sanatı yok ederim, o derece… Adam çıkartıyor masanın üzerine cetvel koyuyor, sonra da gelmiş bana “Al sana sanat” diyor. Ya sen kimsin? Sevmem böyle laubalilikleri… Sonra bu insanları Avrupa, Hollanda bağrına basıyor, meşhur müzeleri varmış, oralarda sergiliyorlar. Gitmem de gideni de sevmem… Bak, sanat manat bunlar hep toplumları ve insanları bölmek için üst aklın üzerindeki üst akıl tarafından yapılan salgı oyunları. Mümkünse kafanız çalışmayacak. Bak cehalet mutluluktur diye birisi demişti. Kim diyor hatırlayamıyorum, çünkü bilmiyorum. Bizi çekemiyorlar. Ya sen bizim neyimizi çekemiyorsun arkadaş “Bunlar kadar zamanın gerisinde kalmak istiyoruz” mu diyorsun kendi kendine ya da “Kuralsızlık, kaos, adaletsizlik çok güzel biz de size çok imreniyoruz” diyerek bizim kural tanımazlığımıza, kabalığımıza göz zinası mı yapıyorsun yoksa? Bizim gibi olmak mı istiyorsun? Olmaz, olamaz, sen çünkü olayı anlamamışsın.. Siz babanız evde elini kaldırdığında “Aman kaçayım beni dövecek” diye düşünemeyen “Aha babam saçlarımı okşayacak galiba yine” diye düşünen insanlarsınız. Kadınlarınızın bile bir kısmı yarım kadın. Adam olamamışsın, bizi çekemiyorsun.
Bu dünyada yaşamayacaksınız, diğer dünyada zaten yoksunuz.

Kaynak: Birgun.net