Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi Genel Kurulu ve seçimleri 20-21 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Çağdaş Demokrat Peyzaj Mimarları bir açıklama yaparak tüm peyzaj mimarlarını 21 Şubat Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Mavi Listeyi desteklemeye çağırdı.

Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi 11. Olağan Genel Kurulu 20 Şubat 2016 Cumartesi günü, seçimler 21 Şubat 2016 Pazar günü İTÜ Deprem Mühendisliği ve Afet Yönetimi Enstitüsü Prof. Dr. Remzi Ülker Konferans Salonu’nda 09.00-17.00 saatleri arasında düzenleniyor.

Geçtiğimiz dönem AKP’li ve yandaş adaylardan oluşan ‘Peyzaj Mimarları Platformu’nun kazandığı Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi’ni, yeniden peyzaj mimarlarının mücadele ve hak örgütü haline getirebilmek için seçime hazırlanan Çağdaş Demokrat Peyzaj Mimarları (ÇDPM) meslektaşlarını genel kurula davet etti.

ÇDPM bir açıklama yaparak mesleğin itibarsızlaştırılmasına, çalışma yaşamındaki düşük ücretlere, fazla mesailere ve eksik yatırılan SGK primlerine karşı güvenceli bir çalışma yaşamı mücadelesini büyütmek için; kentin, doğanın, kamusal alanların talanına karşı yaşamı savunmak için tüm Peyzaj Mimarlarını 21 Şubat Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Mavi Listeyi desteklemeye çağırdı.

Kaynak: Birgun.net