Bu hafta ikisi yerli altı yeni film vizyona girecek.

-Hesaplaşma

Shintaro Shimosawa'nın yönettiği ve Anthony Hopkins, Al Pacino, Josh Duhamel ile Malin Akerman'ın başrollerinde oynadığı "Hesaplaşma" izleyici ile buluşacak. Gerilim ve dram türündeki ABD yapımı film, genç bir avukatın yükselme uğruna aldığı riskleri anlatıyor.

-Mısır Tanrıları

Başrollerinde Brenton Thwaites, Gerard Butler, Geoffrey Rush, Nikolaj Coster Waldau ile Courtney Eaton gibi ünlü isimlerin bulunduğu filmin yönetmen koltuğunda "Kehanet" ve "Ben Robot" filmleriyle tanınan Alex Poyas oturuyor.
Aksiyon ve macera türündeki film, Mısır'da hayatta kalmaya ve aşkını kurtarmaya çalışan bir ölümlünün gözünden "Mısır Tanrıları"nın içine düştüğü güç mücadelesini anlatıyor.

-Aşk ve Gurur ve Zombiler

Seth Grahame Smith'in aynı adlı çok satan kitabından uyarlanan "Aşk ve Gurur ve Zombiler"in yönetmenliğini Burr Steers üstlendi.

Başrollerinde Suki Waterhouse, Sam Riley, Douglas Booth, Matt Smith ve Lily James gibi genç yeteneklerin yer aldığı film, gizemli bir salgın hastalığın hüküm sürdüğü 19. yüzyıl Britanyası'nda geçiyor.

-Zebani

Guillermo Ameodo'nun yönettiği filmde Lorenza Izzo, Ariel Levy, Aaron Burns ve Cristobal Tapia Montt gibi isimler oynuyor.

Geçimsiz bir delikanlı ile annesinin beraber yaşadığı sakin bir kasabada geçen gerilim türündeki filmin hikayesi, gizemli bir adamın anne-oğlu görmek için buraya gelmesiyle kasabada yaşanan kanlı değişimi anlatıyor.

-Senarist

Hulusi Orkun Eser'in yönettiği gerilim ve dram türündeki filmde Ebru Sarıtaş, Mustafa Uzunyılmaz, Halis Bayraktaroğlu ile M. Asım Tuncay Aynur gibi isimler rol aldı.

-Çağrılan

Yönetmen Hüseyin Eleman'ın yönettiği filmin başrollerinde Akdora Akalın, Bahadır Karaca, Candaş Yılancı ve Meral Ceren Türk yer alıyor.

Korku türündeki film, konservatuvarda okuyan bir arkadaş grubunun canlı yayında bir korku filmi çekmeyi denemeleri sırasında, cinlerin gelmesiyle yaşanan korku dolu dakikaları beyaz perdeye yansıtıyor.

Kaynak: Birgun.net