'James Bond' serisinin sekizinci '007'si olan İngiliz oyuncu Daniel Craig'in rolüne önümüzdeki 2 Bond filminde devam etmesi için yapımcı şirket teklifini astronomik bir rakama çekti. Radar Online'ın haberine göre Sony Craig'in Bond olarak iki film daha yapması karşılığında 150 milyon dolar teklif etti.

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddiaya göre, yapımcı firma bir türlü ikna edemediği Daniel Craig'in önümüzdeki 2 Bond filminde oynaması için İngiliz aktöre 150 milyon dolar (yaklaşık 450 milyon TL) önerdi.

Ancak kariyerine farklı bir rota çizmek istediği belirten Craig'in bu teklifi de geri çevirmesi durumunda Bond için bir b planı da mevcut. Geçtiğimiz günlerde yeni Bond için arayışlarını hızlandıran yapımcı şirketin listesi sızmıştı.

İşte İngiliz medyasında yer alan iddiaya göre yapımcının yeni James Bond listesi...

Yeni James Bond için en olası aday Mandela: Long Walk to Freedom, Thor, Jurassic World ve Prometheus gibi filmlerle rüştünü ispatlayan Idris Elba.

Steve Jobs'u canlandıran Michael Fassbender, tam bir karakter oyuncusu olarak öne çıkıyor. Geniş bir hayran kitlesi bulunan 38 yaşındaki aktörün rolü kapma olasılığının az olduğu belirtiliyor.

Listede yer alan diğer isimler şöyle...

Luke Evans

Tom Hiddeston

Charlie Hunnam

Aidan Turner

James Norton

Jamie Bell

Kaynak: Birgun.net