Birleşik bir gençlik hareketi için gelecek bizim diyen gençler aylardır ülkenin dört bir tarafında; kampüslerde, fakültelerde, liselerde ve mahallelerde yaptıkları forumların ardından cumartesi günü saat 13.00’da ODTÜ’de buluşacak.

15 Mart tarihinde “Birleşik Bir Gençlik Hareketi İçin İleri!” metnini yayımlayıp ülkenin dört yanında; mahallelerde, liselerde, üniversitelerde gençliğin birleşik mücadele zemini yaratmak için sorumluluk alacaklarını söyleyen gençler cumartesi günü ODTÜ’de MM-125 amfisinde bir araya gelecek.

'SEN VARSAN HER ŞEY TAMAM!'

Geçtiğimiz günlerde #TersYüzEdelim kampanyasıyla gündeme gelen “Gelecek Bizim” diyen gençler, “Geleceğimizle oynayan; üniversitelerimize, liselerimize, mahallelerimize saldıran bu diktatöre ve onun gerici-faşist laiklik düşmanı çetelerine karşı dur demenin vakti gelmedi mi? Bunları ne sen tek başına yapabilirsin, ne biz sensiz yapabiliriz. Özetle sen yoksan her şey eksik, sen varsan her şey tamam!” diyerek gençliğin tüm kesimlerini yurdun birçok noktasındaki forumlarda bir araya getirmişti.

GENÇLİK MEMLEKET İÇİN SORUMLULUK ALIYOR

Memleketi; tecavüzcülerin, şeriatçıların, hırsızların, laiklik düşmanlarının ve katillerin elinden kurtaracaklarını söyleyen gençler şimdiyse, “Sokaklarda, üniversitelerde, meydanlarda hep birlikte haykıralım, gelecek hırsızların ve katillerin değil, gelecek bizim!” diyerek gençliğin tüm kesimlerini cumartesi günü ODTÜ’de MM-125 amfisinde gerçekleşecek olan büyük Gençlik Buluşmasına, memleket için sorumluluk almaya çağırıyor.

Kaynak: Birgun.net