Gazetemİzin üyelik kampanyasına destek sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Murat Emir ile Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, PM üyesi Gamze Taşçıer dün, gazetemizin Ankara bürosunu ziyaret ederek hem üyelik işlemlerini yaptılar hem de desteklerinin süreceğini söylediler.

Türkiye’ye yayacağız

Ankara büromuza bir ziyaret de Eğitim-Sen Ankara şubelerine üye olan kamu emekçilerinden geldi.

BirGün’ün ayakta kalmasının emek hareketi için çok önemli olduğunu söyleyen Eğitim Sen üyeleri, “Tüm üyelerimize BirGün gazetesinin çağrısına kulak vermeye çağırıyoruz. Desteğimiz sadece Ankara ile de sınırlı kalmayacak. Tüm ülkede bu dayanışmayı örgütleyeceğiz” dedi.

Divriği Kültür Gençlik Komisyonu’ndan bir heyet de, “Ezilenlerin sesi olan BirGün gazetesine omuz vermeye geldik” diyerek dün gazetemize destek ziyareti gerçekleştirdi. Heyet adına konuşan Berivan Özenç, “Yaşayacağımız güzel günler olduğu inancını taşıyan herkesi BirGün’le dayanışmaya çağırıyoruz. BirGün halktır ve bizlerin sesidir”dedi.

***

Nasıl üye olurum?

dukkan.birgun.net adresine girerek kayıt oluşturabilir, istediğiniz paketi seçerek BirGün'e üye/destek olabilirsiniz.

Yurtdışından kampanyaya katılmak isteyen okurlarımız için:

1. yöntem: dukkan.birgun.net adresine girerek üye kaydı oluşturabilirsiniz. Burada adres kısmına Türkiye ve Birgün Gazetesi / Şişli yazmanız yeterli olacaktır. Ödeme kısmında kredi kartı olarak Türkiye'den alınan kredi kartları geçerlidir. Kredi kartı kullanamayacaksanız havale veya PayPal ile ödeme yapabilirsiniz. Sisteme giriş yaptığınızda havale ve PayPal bilgileri otomatik olarak sayfada gözükecektir. BirGün hesabına ödeme geçtikten sonra kaydınız açılacak, size geri dönüş maili gelecektir.

2. yöntem: Sistem üzerinden kayıt açamayan okurlarımız aşagıdaki hesap numaralarına ödeme yaptıktan sonra ödemeyi yapan kişinin isim, soyisim, mail adresi ve ödeme miktarı bilgilerini [email protected] adresine "yurtdışı kayıt" başlığıyla mail atmaları yeterli olacaktır.

Swift kodu: ISBKTRIS

* İş Bankası TL Hesabı IBAN No: TR 78 0006 4000 0011 0800 7771 58

* Euro Hesabı IBAN No: TR 06 0006 4000 0021 0801 4847 06

* Dolar Hesabı IBAN No: TR 39 0006 4000 0021 0801 4846 94

Kaynak: Birgun.net