Funda Eryiğit

Özgürlüğün arkasında duranların dayanışması önemli

Basın ve ifade özgürlüğünün olmadığı bir ortamda, özgürlüğün arkasında duranların dayanışmasını önemli buluyorum.

Sermet Yeşil

BirGün gazetesi olarak göstermiş olduğunuz var olma mücadelenizi gönülden destekliyorum. Yaklaşık bir ay önce gazetenizin aplikasyonunu edinmiş ve yıllık üye olmuştum... Tüm yakın çevreme de öneriyorum... Günümüzde direnen bir gazetenin ayakta kalmasının ne kadar zor olduğunu biliyorum... Elimizden geleni ardımıza koymamalıyız. Bugünler başka türlü geçmeyecek...

Ceren Moray

Oyuncu Ceren Moray da gazetemize gönderdiği bir mesajla desteğini açıkladı. Moray mesajında: “Ya, Karaköy'de deri eldivenli insanların bir kadının üzerine işemesi yalanını haber diye okuyacaksın, ya da hakikati zorlukla öğreniyorken, onu sana getirene acilen destek olacaksın, mevzu bu kadar basit ve bir o kadar hayati” ifadelerini kullandı.

Zülfü Livaneli

Zülfi Livaneli de gönderdiği dayanışma mesajıyla desteğini açıkladı. Livaneli mesajında "BirGün ilerici okurlar için bir nefes borusudur. İyice soluksuz kalmamak için destek olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Deniz Türkali

Sanatçı Deniz Türkali, BirGün ile dayanışma kampanyasına katıldı. Türkali, dayanışma mesajında şu ifadelere yer verdi: Basın üzerindeki tüm baskıların kalkması için BirGün alın, BirGün'e üye olun.

Mert Fırat

Günü kurtarmanın değil, her günü kurtarmanın yolunu arayan birileri de var ve olmaya da devam edecek çok şükür. #BirGüneSahipÇık

Laçin Ceylan

#BirGüneSahipÇık Özgür basın ve medya için vicdanına sahip çık

Alper Turgut

Dayanışma en güzel şeydir #BirGüneSahipÇık

Sarp Akkaya

#BirGünesahipçık çünkü ihtiyacımız var...

Kaynak: Birgun.net