AKP’nin baskılarına karşı yaptığımız dayanışma çağrısına, yayınevlerinden de destek geldi. Ayrıntı Yayınları, Can Yayınları ve Yordam Kitap, BirGün üyesi olan okurlarına kitap hediye edeceğini duyurdu.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke de BirGün’e destek olan isimlerden. Böke: ‘BirGün’e destek olma zamanı! #BirGüneSahipÇık’ ifadelerini kullanarak attığı tweetle desteğini sosyal medyadan da duyurdu. CHP PM üyesi Mustafa Moroğlu ise gazetemizi arayarak üye olduğunu söyledi. Moroğlu, kurulduğu günden bu yana BirGün’ü takip ettiğini belirterek; “iş, ekmek, özgürlük mücadelesi verenlerin her zaman yanında olan BirGün, yayın hayatına devam etmelidir. Bu yüzden ben de üye oldum. AKP karşıtı herkesi de BirGün’e üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Üyelikler devam ederken, bir yandan da #BirGüneSahipÇık etiketine de tweetler gelmeye devam ediyor. İşte o tweet’lerden bazıları:

Mert Fırat: Günü kurtarmanın değil, her günü kurtarmanın yolunu arayan birileri de var ve olmaya da devam edecek çok şükür #BirGüneSahipÇık

Hüseyin Aygün: Haber alma ile gerçeği öğrenme hakkı; tertemiz bir nefes alma, ekmek ve su gibidir... #BirGünesahipçık

Mücella Yapıcı: Bağımsız ve doğru haber alma hakkını ve kaynaklarını koru...#BirGüneSahipÇık

Umut Oran: Halkın ve doğruların gazetesi BirGün’ü ben de destekliyorum. Okuyalım, okutalım.

Koray Çalışkan: Bir gün herkesin BirGün Gazetesi’ne ihtiyacı olur. #BirGüneSahipÇık abone ol.

***

Nasıl üye olurum?

dukkan.birgun.net adresine girerek kayıt oluşturabilir, istediğiniz paketi seçerek BirGün'e üye/destek olabilirsiniz.

Yurtdışından kampanyaya katılmak isteyen okurlarımız için:

1. yöntem: dukkan.birgun.net adresine girerek üye kaydı oluşturabilirsiniz. Burada adres kısmına Türkiye ve Birgün Gazetesi / Şişli yazmanız yeterli olacaktır. Ödeme kısmında kredi kartı olarak Türkiye'den alınan kredi kartları geçerlidir. Kredi kartı kullanamayacaksanız havale veya PayPal ile ödeme yapabilirsiniz. Sisteme giriş yaptığınızda havale ve PayPal bilgileri otomatik olarak sayfada gözükecektir. BirGün hesabına ödeme geçtikten sonra kaydınız açılacak, size geri dönüş maili gelecektir.

2. yöntem: Sistem üzerinden kayıt açamayan okurlarımız aşagıdaki hesap numaralarına ödeme yaptıktan sonra ödemeyi yapan kişinin isim, soyisim, mail adresi ve ödeme miktarı bilgilerini [email protected] adresine "yurtdışı kayıt" başlığıyla mail atmaları yeterli olacaktır.

Swift kodu: ISBKTRIS

* İş Bankası TL Hesabı IBAN No: TR 78 0006 4000 0011 0800 7771 58

* Euro Hesabı IBAN No: TR 06 0006 4000 0021 0801 4847 06

* Dolar Hesabı IBAN No: TR 39 0006 4000 0021 0801 4846 94

BirGün’le dayanışma büyüyor!


Kaynak: Birgun.net