Beşiktaş transferin son gününde bir sürpriz yapmak üzere. Siyah-beyazlı yönetim transferi kapattığını açıklamasına rağmen son anda yeni bir stoper transferine yoğunlaştı. Almanya'da bulunan Dış Transfer Sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın Hannover 96 ile Brezilyalı stoper Marcelo için pazarlık masasında olduğu ve bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Hannover 96 takımının basın sözcüsü Christian Bönig ise Marcelo Guedes için teklif aldıklarını ve şu an sonuçlanan bir şey olmadığını belirtirken 'pazarlıklar sürüyor' dedi.

28 yaşındaki Brezilyalı stoper 3 yıldır Hannover 96'da oynuyor ve bu sezon 19 lig maçında görev yaptı.

Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama;

Marcelo Antonio Guedes Filho'nun transferi ile ilgili olarak kulübü Hannover 96 ile görüşmelere başlanmıştır.

MILOSEVIC GİDİYOR!

Beşiktaş, Hannover 96'dan transfer etmek istediği Marcelo Guedes'e e karşılık İsveçli stoperi Alexander Milosevic'i Alman takımına veriyor.

Marcelo'nun transferinde ücret konusunda pazarlıklar yapılırken, Milosevic'in de Hannover 96'ya takas yoluyla verilmesi önerisi sonuldu.

Bu teklifi daha önce ret eden Alman ekibi, daha sonraki pazarlıklarda Milosevic'in kendilerine gelmesini kabul etti. İki taraf arasında son görüşmelerin yapıldığı ve akşam saatlerine kadar bu transferin netleşeceği öğrenildi.

Kaynak: Birgun.net