Kupada 1461 Trabzonspor maçındaki beraberliğin ardından Kardemir Karabükspor yenilgisiyle de ardarda puan kayıpları yaşayan Beşiktaş, bu maça galibiyet parolası ile çıkacak. Gerçekleşecek olan mücadelede Beşiktaş’ın yenilmesi halinde 1461 Trabzonspor, Kardemir Karabükspor karşısında 3 puana ulaşırsa Siyah Beyazlı takımın gruptan çıkma şansı kalmayacak. Ancak Beşiktaş, Sivas Belediyespor maçından en az 1 puanla ayrılırsa grubu lider olarak tamamlayacak.

İLK MAÇTA NELER OLMUŞTU?

Sivas Belediyespor ile oynadığı ilk maçtan 2-0’lık galibiyetle ayrılan Siyah Beyazlılar, gol sevincini Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek ile yaşamıştı. Ancak bu maçın gruptan çıkmak için önemli olduğunu bilen Beşiktaşlı oyuncuların mücadelede daha hırslı olması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ SİVAS BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN, ST KAÇTA, HANGİ KANALDA?

28 Ocak 2016 Perşembe günü saat 20:15’te gerçekleşecek olan Beşiktaş – Sivas Belediyespor maçı A Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Sivas Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Siyaz Beyazlılar geçtiğimiz gün maç hazırlıklarına başladı. BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimiyle antrenmana başlayan Beşiktaşlı futbolcular ısınma koşusu ve streching çalışması yaptı. Sonrasında ise pas çalışması yapan futbolcular antrenmana çift kale maç ile son verdi.

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmalara Beşiktaş’ın yeni kalecisi Denys Boyko ve stoper Alexis Delgado da katıldı. Beşiktaş, maç hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Birgun.net