Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Sekreteri Ertürk, bayramda yolcuların bilet konusunda mağdur olmayacağını, yolcu yoğunluğunun ek seferlerle rahatlatılacağını söyledi.

Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Sekreteri Nusret Ertürk, yolcu taşımacılığı sektörü olarak 9 günlük Ramazan Bayramı öncesi en yoğun günleri yaşadıklarını söyledi.Ertürk, “Ek sefer yapılabilecek B2 ve D2 yetki belgeli işletmelerin araçlarını da kullanabileceğiz. Bakanlık bunu 20 gün önceden ilan ettiği için şimdi bütün işletmeler tedbirlerini alacak. 9 günlük bayram süresince yolcularımız bilet konusunda mağdur olmayacak. Otobüs firmaları ek sefer yapacak, yoğunluğu ortadan kaldıracak” diye konuştu.


Bayram öncesi otobüs biletlerine yoğun talep olduğunu anlatan Nusret Ertürk, vatandaşlara uyarılarda bulunarak, “Vatandaşlarımız erkenden biletlerini alsınlar, tüm seferler şu anda müsait ama bazı hatlarda ilave seferlerle bu yoğunluğu ortadan kaldırırız” diye konuştu.Ertürk, otobüs biletlerinin yolcu terminali ve kurumsal işletmelerden alınması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Birgun.net