Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, A Milli Takım formasıyla EURO 2016'da mücadele eden Ozan Tufan için yapılan eleştirilere sert çıktı.

Habertürk yazarı Meriç Müldür olayı şöyle aktardı; Herkes çok kötü performans sergilerken, Ozan'ın adeta günah keçisi ilan edilmesi, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı da çileden çıkarmış. Dün Paris'te sohbet ediyorduk ki; başkan aradı. Çok sinirliydi. Sözlerini aynen aktarıyorum:

-Senin sahada 11 futbolcun var. Fatura gencecik çocuğa çıkarılıyor. Bu çocuk, Türk Milli Takımı'nın, F.Bahçe'nin geleceği. Biz bu gençleri nasıl kazanacağız. Ayıptır, günahtır. Futbolun içinde her şey var. Yenersin yenilirsin. Daha da bir şey kaybetmedik. Bu panik niye?

- Ama bir pozisyon kaçırdı diye fatura gencecik çocuğa çıkarılmamalı. Adamların direkten dönen topları var. Kaçırdıkları fırsatlar var. Sen ne yapmışsın? Tek bir pozisyona girmişsin ona da Ozan girmiş. Neymiş saçını düzeltiyormuş. Bu kadar ucuz eleştiri ancak bizlerde olur.

- Milli Takım başarılı olsa da olmasa da sorunluluk tüm takıma aittir, bir kişiye yıkılmaz. 20 yaşındaki çocuğun üzerine oynanıyor. Ayıptır. Ozan üzerinden başkalarını kurtarma operasyonu yapmak ahlaksızlıktır.

Ozan Tufan, Türkiye'nin Hırvatistan'la oynadığı maçta yediği gol anında saçlarını düzelttiği için tepki almış ve eleştirilmişti.

Kaynak: Birgun.net