Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir üniversite öğrencisi, öğrenci evinin bahçesinde kalın iple demir parmaklıklara asılı şekilde ölü bulundu.

Olay, sabaha karşı 04:30 sularında apartmanın birinci katındaki öğrenci evinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi 4. sınıf öğrencisi M. K., 7. yılında halen okuldan mezun olamadığı için bunalıma girdi.

2 arkadaşıyla beraber yaşayan Karaköse, dün gece ev arkadaşıyla sohbet etikten sonra odasına çekildi. Daha sonra dışarı çıkan üniversite öğrencisi, 1 metrelik kalın ipi boynuna geçirerek kendisini demir parmaklıklara asarak, intihar etti.

Dışarıdan gelen sesler üzerine apartmanın bahçesine giden ev arkadaşı R. A, Karaköse'nin cansız bedeniyle karşılaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ve Polis ekipleri, apartmanın bahçesinde yüz üstü yatan M. K.'nin öldüğünü tespit etti.

Karaköse'nin neden intihar ettiği konusunda kesin bir bilgiye ulaşılmazken, kendisini 1. kattaki oda penceresinin demir korkuluklarına asması ve bileklerine bağlanmış demir tel olması ise şüpheli bulundu.

İntihar ettiği tahmin edilen M. K.'nin evde bulunan ev arkadaşı, polis aracıyla karakola götürülerek ifadesi alındı.

Şüpheli intiharla ilgili soruşturma sürerken, ailesi Malatya'da bulunan Karaköse'nin cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Birgun.net