SEBAHAT KARAKOYUN

Antep’te bir ortaokulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Harun Reşit Doğukan,14 yaşındaki bir kız öğrenciyi taciz etmekten tutuklandı. Mahkeme tarafından kabul edilen iddianamede öğrencinin müdür yardımcısının odasında maruz kaldığı taciz olayı ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Doğukan’ın Genç Memur-Sen Antep şube başkanlığını yaptığı ve bu olayın ardından görevden alındığı öğrenildi. Doğukan’ın katıldığı bir sendikal eylemdeki anı fotoğrafı da ilginç bir karşılaşmayı ortaya çıkardı.

Memur-Sen Antep Temsilciği’nce düzenlenen Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı kurulmasına ilişkin etkinlikte bir grup sendikacıyla fotoğraf çektiren, Doğukan’ın hemen yanında kamuoyunda 19 Mayıs nedeniyle yaptığı skandal paylaşımlarla tepki çeken bir isim yer aldı.
BirGün’ün, “Bize medeniyet diye Hıristiyan adetlerini dayattılar. Batılılar gibi olmak uğruna kız çocuklarını striptizci bar çalışanı gibi, erkek çocuklarını da ruhsuz, maneviyatsız düşüncelerle giydirdiler… 19 Mayıs ruhunun milletin çocuklarının ruhlarını ve bedenlerini çırılçıplak soyan zihniyetin neden devam ettirilmediğini bugün anlamayan zihniyetler, geleceklerini taşlanmış maneviyat yoksunu nesillerde aramaya devam etsinler” paylaşımını daha önce kamuoyuna duyurduğu Şehit K amil Halk Eğitim Merkezi’nde görev yapan Fatih Türk’ün fotoğrafta Doğukan’la yan yana olduğu objektiflere gülümsediği belirtildi.

Kaynak: Birgun.net