Antep'te, 'Uyuşturucu bulundurma ve temin etme' suçlamasıyla yakalanan bir şüpheli çıkarıldığı mahkemede ellerindeki kelepçe çıkarılınca, yanındaki jandarmalardan kurtularak kaçtı. Adliyeden kaçan şüpheliyi, yolda durdurduğu bir vatandaşın aracına binerek takip eden polis yakaladı.

Uyuşturucu madde bulundurma ve temin etme suçlamasıyla aranması bulunan Ökkeş Faruk K. jandarma ekipleri tarafından yakalandıktan sonra hakim karşısına çıkarılmak üzere adliyeye getirildi. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi salonuna getirilen Ökkeş Faruk K. burada kelepçelerinin çıkarılmasını fırsat bilerek yanındaki jandarmaları atlattı ve salondan kaçtı. Adliye içerisinde peşindeki polis ve jandarmayı atlatan Ökkeş Faruk K., Hakim ve Savcıların kullandığı protokol kapısından çıktı. Adliyeyi çevreleyen duvarın üzerinden atlayarak araç trafiğinin yoğun olduğu karayoluna çıkan Ökkeş Faruk K.'yı, yolda durdurduğu bir vatandaşın otomobiline binerek takip eden polis memuru yaklaşık 500 metre ileride bir apartmanın bodrum katında yakaladı.

Kısa sürede yakalanan Ökkeş Faruk K. polis aracıyla tekrar adliyeye getirildi. Adliye içinde ve çevresinde yaşanan arbede ise bir vatandaşın cep telefonu ile çektiği görüntülere yansıdı.

Kaynak: Birgun.net