Mersin'de ikisi de emekli işçi olan babası 57 yaşındaki Fethi Korkmaz ile annesi 54 yaşındaki Ayla Korkmaz'ı öldüren hemşire 30 yaşındaki Seher Dadak, 2 kez müebbet ve 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Mersin 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme ve yağma' suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hakkında dava açılan Seher Dadak, kaldığı Karataş Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda intihar etmek istedi. Bu nedenle 22 Nisan'daki duruşmaya katılamazken, mahkeme heyeti de davayı erteledi.

Sol'da yer alan habere göre; Seher Dadak, bugün karar duruşmasına çıktı. Duruşmada son sözü sorulan Seher Dadak, gözyaşları içinde anne ve babasını çok sevdiğini belirterek, "Çok vicdan azabı çekiyorum. İsteyerek öldürmedim. Ben kimseyi öldüremem. Onlar yaşasaydı beni kurtarırdı. Onlar da benim böyle bir şey yapmayacağımı söylerdi. Çok pişmanım" diye savunma yaptı.

Mahkeme heyeti, Seher Dadak'ı "kasten öldürme" suçundan 2 kez müebbet, "yağma" suçundan ise 25 yıl hapis cezasına çarptırdı. Aldığı ceza karşısında genç kadın, jandarmalar arasında ağlayarak salondan çıktı.

Kaynak: Birgun.net