Ankara'da cinnet getiren baba, eşinin ve çocuklarına kurşun yağdırıp intihar etti. Olayda 4 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı. Yaralanan kızlardan biri sevgilisine "Ölüyorum ben hakkını helal et, babam vurdu bizi" diye mesaj attı. Önce inanamadı ama apartmanın önüne geldiğinde gazetecilerden acı haber aldı, yıkıldı.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet getiren Ahmet C., eşi Pembe C., oğlu Cihat C., kızları Aliye, Hamidiye ve Satı C.’ye kurşun yağdırdıktan sonra göğsüne dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Ahmet, Pembe, Aliye ve Cihat C.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı halde bulunan Hamidiye ve Satı C. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve GATA’ya sevk edildi. Hamidiye C.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yaralanan kızlardan biri sevgilisine "Ölüyorum ben hakkını helal et, babam vurdu bizi" mesaj attığı ortaya çıktı. Mesajı alan erkek arkadaşı önce inanmadı ama aramalara cevap alamayınca Adana'dan Ankara'ya geldi. Acı haberi apartmanın önünde bekleyen gazetecilerden öğrendi. Sinir krizi yaşayan genç adam apartmanın önünde ağladı, gazetecilerden kız arkadaşının kaldırıldığı hastaneyi öğrendi. Genç kız şimdi hayat mücadelesi veriyor.

Ankara'da cinnet getirerek eşini ve 2 çocuğunu öldürmesinin ardından intihar eden babayla hayatını kaybeden ailesinin cenazeleri toprağa verildi. Aşağı Eğlence Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda cinnet getiren baba Ahmet Canal, eşi ve 4 çocuğunu silahla vurarak intihar etti. Yaşanan olayda Ahmet Canal, eşi Penbe Canal, oğlu Cihat ve Aliye hayatını kaybederken ailenin Hamidiye ve Satı isimli diğer çocuklarıysa yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayda hayatını kaybeden Canal ailesinin üyeleri için Karşıyaka Mezarlığı Camii'nde cenaze namazı kılındı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Canal ailesinin yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından hayatını kaybeden Canal ailesi üyeleri toprağa verildi.

Kaynak: Birgun.net