17 Aralık sürecinde mühürlenerek yapımı durdurulan, sonraki süreçte ise ‘Ağaoğlu Central Park İstanbul’ adını alan proje lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, 17 Aralık’ta birlikte gözaltına alındığı işadamı Rıza Sarraf’ın ABD’de tutuklanması ile ilgili olarak, “Hiçbir şekilde tedirginliğim yok. Çünkü hayatım boyunca devlete, yasalara son derece saygılı bir insan oldum. Hayatım boyunca yamuk yumuk işlerde olmadım. İşimi takip etmenin mağduru oldum” diye konuştu.

"HİÇBİR ŞEKİLDE TEDİRGİNLİĞİM YOK"

17 Aralık sürecinde Rıza Sarraf'la göz altına alınan Ali Ağaoğlu, Rıza Sarraf'ın ABD'de tutuklanması sorusu üzerine, "Bu projede imar yönünden bir haksızlığa uğramıştık. Bir üst mahkeme verdiği kararla ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koydu. Central Park'ın bulunduğu alan zaten imarlı bir alandı, yeniden imara açılan bir bölge değildi. FETÖ denen terör örgütüne mensup hakimler görevden alındıktan sonra bize iptal kararı verildi. Bir üst mahkeme haklılığımızı tescil etti, yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Tedirginlik yaşamadığını söyleyen Ağaoğlu, "Hak etmediğim olayların içinde olmak beni üzmüştü. Hiçbir şekilde tedirginliğim yok. Hiçbir şekilde tedirginliğim yok. Çünkü hayatım boyunca devlete, yasalara son derece saygılı bir insan oldum. Hayatım boyunca yamuk yumuk işlerde olmadım. İşimi takip etmenin mağduru oldum" dedi. ()

Kaynak: Birgun.net