Sakarya'da, twitter'da kendisini AKP İl Kadın Kolları üyesi olarak tanıtan 'Hatice Keskin' adlı kullanıcı, bazı AKP'li belediye başkanları ve yöneticilerin, bazı kadınlarla ilişkilerinin olduğu yönünde iddialarda bulundu. AKP Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç bu isimde bir üyelerinin bulunmadığını, konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi.

Kendisini AKP İl Kadın Kolları üyesi olarak gösteren Hatice Keskin adlı twitter kullanıcısı, bazı belediye başkanlarının partili kadınlarla yaşadığı ilişkiler, eski bir belediye başkanının havuzda kadınlarla fotoğrafının çekilmesinin ardından belediye başkan adayı olarak gösterilmemesi, bir belediye başkanının partili bir kadınla ilişki yaşadığı sonrasında hamile kalan kadının kürtajla çocuğu aldırdığı, bir partilinin uyuşturucu ile yakalandığı, bir partilinin evlenme vaadiyle kandırdığı kadının kendisini tehdit etmesi üzerine kadını dövdüğünü, bir belediye başkanın bir imamın dul kızı ile ilişki yaşadığını bağevinde eşinin yakalaması üzerine ona otomobil alması gibi iddialarda bulundu.

AKP Sakarya İl Başkanlığı paylaşımlar sonrasında twitter hesabından, "AKP Sakarya il Kadın Kolları Yönetimlerinde Hatice Keskin isminde bir yönetici bulunmamaktadır. İlgili hesapta ismi geçen muhataplar söz konusu şahıs ve hesap ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacaklardır. Sahte hesaplar üzerinden iftiralarla toplum algısı oluşturmaya çalışanlar, partimizi ve partimiz mensubu kişileri yıpratmaya çalışanlar, hedef alanlar hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır. Hizmet ettiği odaklar belli olan bu kişi veya kişiler yargı önünde hesap vereceklerdir" açıklamasında bulundu.

AKP Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ise hesabın sahte hesap olduğunu söyleyerek, "Gerek AKP Kadın Kolları'nda, gerekse partimizin hiçbir kademesinde Hatice Keskin adında bir partilimiz yok. Hesap da sahte hesap. Paylaşımların yurtdışından yapıldığını sanıyoruz. Bununla ilgili olarak da muhatap sahibi olan partililer konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklar" dedi.

Kaynak: Birgun.net