AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, çocuk tecavüzleriyle gündeme oturan Ensar Vakfı'nın okullarda çalışmalarını engellemek için yapılan eylemleri anlamsız bulduğunu belirterek, "Biz inadına Ensar Vakfı'na destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ensar Vakfı Marmaris Şube binası önünde açıklama yapan AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, bugün buraya Ensar Vakfı'na destek için geldiğini söyledi. Ensar Vakfı'nın da bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Öztürk, "Bu vakıf başarılı işler yapmaktadır. Bir hazımsızlık var, bunun da farkındayım. Biz inadına Ensar Vakfı'na destek olmaya devam edeceğiz. Benim de 13 yaşında bir kızım var ve gönderiyorum. Çocuklarımızın buralarda dini eğitim almalarına biz destek vereceğiz" diye konuştu.

Ensar Vakfı'na karşı yapılan eylemler ve açılan imza kampanyasını eleştiren Nihat Öztürk, "Ülke bu kadar sıkıntı içerisindeyken PKK ve teröristler ile ilgili tek bir eylem yapmıyorlar. Dört aydır asker ve polisimiz teröristlere karşı mücadele veriyor. Bunun için bir imza toplandığını ben daha görmedim. Eğer yürekleri yetiyorsa dün Ensar için imza toplayanlar çıksın PKK'ya karşı imza toplasın, biz de destek verelim, yanlarında olalım" diye konuştu.

Ensar Vakfı Marmaris Şube Başkanı Turan Şahin da kendilerine karşı yapılan eylemlerle ilgili daha sonra açıklama yapacaklarını söylemekle yetindi.

Kaynak: Birgun.net