Eski AKP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Medyascope.tv’de Ruşen Çakır’ın sorularını yanıtladı.

Ruşen Çakır, Hüseyin Çelik'e sosyalmedyadaki Trollerin örgütlü mü yoksa münferit insanlar mı olduğunu sordu.

AKP'ye yönelik çıkışlarından dolayı kendilerini seviyeli eleştiren insanlara teşekkür eden Hüseyin Çelik, Trollerin belli yerlerden kumanda edildiğini, bunların insanlara küfür ve hakaret ettiğini söyledi.

İşte Hüseyin Çelik'in o açıklamaları....

"Zaman zaman terbiye sınırlarını aşan, gerçekten ağza alınmayacak şeyler yazılıyor. Bu rahatsız edicidir. Bazen tuvalet kapısının arkasına yazılmayacak ifadelerle yazılmış tweetler görüyoruz malesef. Bu rahatsız edicidir. Herkesin bizi tasvip etmesini, herkesin bizden yana olmasını beklemiyoruz ki. Elbette bizim muhaliflerimiz olacak. Ancak bize hakaret eden küfreden, algı operasyonun bir parçası haline gelmiş, başkası adına kalem oynatan insanların varlığı bir gerçektir.O TROL ve TROLİÇE DEDİĞİMİZ İNSANLAR BELLİ YERDEN KUMANDA EDİLİYORLAR."

"Geçen bir arkadaşım bunlardan çok rahatsız olmuş. Ona şunu söyledim, dedim ki; arkasından onlarca köpeğin havlamadığı kurda kurt denmez. Fazla canını sıkma.

Netice itibariyle iyi bir şey yapıyorsanız sizin de düşmanlarınız olacaktır. Yer yüzüne bugüne kadar herkesin sevdiği bir insan gelmemiştir. Sizi sevmeyenler olacak sizi eleştirenler olacak. Bunların hepsi başüstüne. Ama hakaret, küfür ve başkasının kuklası olmak bence insan haysiyetiyle bağdaşmaz. Bundan herkesin kaçması gerekiyor. "

Kaynak: Birgun.net